KNOV Winkelmandje (0) Menu

Wetenschappelijk adviseurs

Gepubliceerd: 05 maart 2018, laatste update: 08 mei 2020

Wilt u als kring, coöperatie of vereniging versterkt worden in uw dagelijks handelen en bij besprekingen met ketenpartners door middel van wetenschappelijke onderbouwing? Vindt u het lastig om informatie te zoeken, onderzoeksresultaten te interpreteren en deze resultaten om te zetten naar regionaal beleid? Om u hierbij te helpen heeft de KNOV een pool van wetenschappelijk adviseurs opgezet.

Wat kan de wetenschappelijk adviseur voor u betekenen?

De wetenschappelijk adviseur versterkt kringen, coöperaties en verenigingen in besprekingen met ketenpartners. Ook draagt de adviseur bij aan het empoweren van verloskundigen met wetenschappelijke informatie. Op die manier beschikken verloskundigen over meer betrouwbare informatie waardoor zorg aan moeder en kind wordt geoptimaliseerd. Daarnaast kan de wetenschappelijk adviseur meehelpen aan het toetsen van het ingezette regionale beleid.

Deze informatie is alleen voor leden

Log in en krijg direct toegang tot alle informatie

Inloggen

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Walgemoed, senior programma manager a.i. via swalgemoed@knov.nl

Bent u een verloskundige met een master? Vindt u het leuk om andere verloskundigen te helpen bij de wetenschappelijk onderbouwing? Word dan ook wetenschappelijk adviseur. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Saskia Walgemoed via swalgemoed@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid