KNOV Winkelmandje (0) Menu

Wetenschappelijk adviseurs

Gepubliceerd: 05 maart 2018, laatste update: 12 januari 2019

Wilt u als kring, coöperatie of vereniging versterkt worden in uw dagelijks handelen en bij besprekingen met ketenpartners door middel van wetenschappelijke onderbouwing? Vindt u het lastig om informatie te zoeken, onderzoeksresultaten te interpreteren en deze resultaten om te zetten naar regionaal beleid? Om u hierbij te helpen heeft de KNOV een pool van wetenschappelijk adviseurs opgezet.

De pool met wetenschappelijk adviseurs

De KNOV faciliteert een pool met wetenschappelijk adviseurs die verloskundigen helpen bij het zoeken naar wetenschappelijke informatie en het interpreteren van de onderzoeksuitkomsten om kringen, coöperaties of verenigingen in multidisciplinair overleg te versterken. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de ontwikkeling van bijvoorbeeld regionale protocollen, zorgpaden en de implementatie van de Zorgstandaard integrale geboortezorg.

Wat kan de wetenschappelijk adviseur voor u betekenen?

De wetenschappelijk adviseur versterkt kringen, coöperaties en verenigingen in besprekingen met ketenpartners. Ook draagt de adviseur bij aan het empoweren van verloskundigen met wetenschappelijke informatie. Op die manier beschikken verloskundigen over meer betrouwbare informatie waardoor zorg aan moeder en kind wordt geoptimaliseerd. Daarnaast kan de wetenschappelijk adviseur meehelpen aan het toetsen van het ingezette regionale beleid.

Deze informatie is alleen voor leden

Log in en krijg direct toegang tot alle informatie

Inloggen

Contact

Hebt u problemen bij de vragen of wilt u meer weten over de wetenschappelijk adviseurs? Stuur een mail naar Marjolein Udo, coördinator pool wetenschappelijk adviseurs.

Bent u een verloskundige met een master? Vindt u het leuk om andere verloskundigen te helpen bij de wetenschappelijk onderbouwing? Word dan ook wetenschappelijk adviseur. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Marjolein Udo 030-2823126 of mudo@knov.nl

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur