KNOV Winkelmandje (0) Menu

Wetenschappelijk adviseurs

Gepubliceerd: 05 maart 2018, laatste update: 14 oktober 2021

Wilt u als kring, coöperatie of vereniging versterkt worden in uw dagelijks handelen en bij besprekingen met ketenpartners door middel van wetenschappelijke onderbouwing? Vindt u het lastig om informatie te zoeken, onderzoeksresultaten te interpreteren en deze resultaten om te zetten naar regionaal beleid? Om u hierbij te helpen heeft de KNOV een pool van wetenschappelijk adviseurs opgezet.

Wat kan de wetenschappelijk adviseur voor u betekenen?

De wetenschappelijk adviseur versterkt kringen, coöperaties en verenigingen in besprekingen met ketenpartners. Ook draagt de adviseur bij aan het empoweren van verloskundigen met wetenschappelijke informatie. Op die manier beschikken verloskundigen over meer betrouwbare informatie waardoor zorg aan moeder en kind wordt geoptimaliseerd. Daarnaast kan de wetenschappelijk adviseur meehelpen aan het toetsen van het ingezette regionale beleid.

Deze informatie is alleen voor leden

Log in en krijg direct toegang tot alle informatie

Inloggen

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rosanne van der Sterre-Poolen, beleidsadviseur Kwaliteit, via rvandersterre@knov.nl.

Ben je een verloskundige met een master? Vind je het leuk om andere verloskundigen te helpen bij de wetenschappelijk onderbouwing? Word dan ook wetenschappelijk adviseur. Ook hiervoor kun je contact opnemen met Rosanne van der Sterre-Poolen via rvandersterre@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur