KNOV Winkelmandje (0) Menu

Voedingscentrum lanceert nieuwe app over gezonde voeding tijdens de zwangerschap: ZwangerHap

Het Voedingscentrum heeft een nieuwe app voor zwangeren ontwikkeld: ZwangerHap. In deze gratis app kunnen zwangeren snel en makkelijk opzoeken of een product wel of niet wordt geadviseerd om te eten tijdens de zwangerschap.

ZwangerHap

Tijdens de zwangerschap zijn er veel producten die zwangeren zonder zorgen kunnen eten. Echter, sommige producten worden sterk afgeraden. In ZwangerHap aan duizenden producten beschreven, waaronder de producten waar zwangeren vaak over twijfelen, zoals bepaalde soorten kaas, vis en vlees. Daarnaast biedt ZwangerHap alle informatie over gezonde voeding tijdens de zwangerschap.

Verloskundigen en ZwangerHap

Als verloskundige kunt u de app gebruiken om producten te checken, zodat u uw cliënt van een betrouwbaar advies kunt voorzien. Wilt u uw cliënt wijzen op ZwangerHap? Maak dan gebruik maken van de promotiekaartjes van het Voedingscentrum. Deze kunt u gratis bestellen.

De app ZwangerHap is gratis te downloaden in de Play Store en App Store. Meer informatie over ZwangerHap leest u op de website van het Voedingscentrum.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid