Leden

De KNOV is een vereniging van en voor leden. Met de hele vereniging werken wij aan de beste geboortezorg. De KNOV streeft naar de beste zorg voor de zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind, onder andere door verloskundigen te ondersteunen, verbinden en hun belangen te behartigen.  
De KNOV, dat zijn we samen! Door ons met elkaar te verbinden kunnen we van elkaar leren en staan we sterk. Om dit mogelijk te maken organiseren en faciliteren we landelijke en regionale bijeenkomsten met verloskundigen en ketenpartners, evenementen, samenwerkingen en waarneming. Via ons online platform en besloten Facebookpagina nodigen we leden uit om digitaal vakgenoten te ontmoeten en kennis te delen. 

Samenwerken

Met de leden werken we nauw samen. Zo wordt het jaarplan uitgewerkt in werkgroepen en commissies binnen de diverse programma’s. Ook bij het bureaumanagement en team communicatie zijn leden in werkgroepen en commissies actief. Onze leden zijn terecht trots op hun vak, op hun beroepsgroep. We zijn met elkaar de vereniging en hoe meer leden een actieve bijdrage leveren, hoe sneller we onze doelen behalen. Iedereen die lid is en iets bij wil dragen, kán ook bijdragen. Er is nog genoeg te doen, kom je talenten inzetten! Dan maken we er samen iets moois van. #samensterk voor de geboortezorg. 

In verbinding met de regio

Ideeën, issues en al het andere wat jullie kwijt willen, halen we op in de regio. Dit delen we op het bureau en nemen we vervolgens mee naar landelijke tafels. Wat we daar horen, nemen we weer mee terug naar het bureau, waarna het met de regio gedeeld wordt.