KNOV Winkelmandje (0) Menu

Bestel gratis het infozien GezondGroeien van het Voedingscentrum

Speciaal voor aanstaande en jonge ouders heeft het Voedingscentrum het tijdschrift infozien GezondGroeien. Het 80 pagina's tellende tijdschrift staat boordevol ondersteunende, praktische en toegankelijke informatie over voeding tijdens de zwangerschap en voor jonge kinderen.

Verloskundigen kunnen het voorlichtingsmagazine gratis bestellen om uit te delen aan alle zwangere vrouwen tijdens het eerste consult. Maakt u de zwangeren in uw praktijk ook blij met het infozien?

Het infozien GezondGroeien bestaat uit drie katernen, gericht op de zwangerschap, 0-6 maanden en 6-12 maanden. Prangende vragen en persoonlijke verhalen komen aan bod. Uiteraard ontbreken dagmenu's en recepten niet. Daarnaast is het tijdschrift GezondGroeien helemaal onafhankelijk en reclamevrij.

Uit evaluatieonderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat (aanstaande) ouders het blad erg waarderen. Ze vinden het makkelijk te lezen, mooi vormgegeven, betrouwbaar en noemen het een onmisbaar blad. Bekijk hier een aantal pagina's van het infozien.

Bestellen

Bestel het infozien gratis via het Voedingscentrum. U kunt via de link meerdere exemplaren tegelijk bestellen. Voer bij het bestellen eerst het aantal dozen (van 20 stuks) in dat u wilt ontvangen, vul vervolgens de couponcode VK2014 in en meld u ten slotte aan als professional om de bestelling af te ronden.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid