KNOV Winkelmandje (0) Menu

Word stagebegeleider en investeer in de toekomst van de verloskundige zorg

De beroepsorganisatie van verloskundigen (KNOV), de Samenwerkende Opleidingen Verloskunde (SOV), de studenten verloskunde en het werkveld staan samen voor de uitdaging om in een sterk en snel veranderende geboortezorg studenten verloskunde goed op te leiden.

Dat is gebleken in het studiejaar 1999-2000. Toen bleek dat - wanneer de kwaliteit of de kwantiteit van de instroom van nieuwe goed opgeleide verloskundigen in de beroepsgroep onder druk komt te staan - dit onmiddellijk implicaties heeft. Niet alleen voor de verloskundigen als beroepsgroep, maar ook voor u als individu.

Kom in actie en word stage-opleider! En draag samen met de KNOV en SOV bij aan een krachtige beroepsgroep voor nu en in de toekomst. Niet alleen door het begeleiden van verloskundige in opleiding (VIO’s) maar ook door uzelf als opleider continu te blijven ontwikkelen.

De KNOV en SOV werken samen in het project ‘Opleiders in de verloskunde, maak kwaliteit zichtbaar’. Dat betekent dat we gezamenlijk zoeken naar oplossingen rondom de organisatie, bezig zijn met de borging van de kwaliteit en de verbetering en dat we kijken naar meer erkenning voor de stagebiedende praktijken.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over hoe u kunt bijdragen aan een krachtige beroepsgroep voor nu en in de toekomst? Ga dan naar 'opleiders'.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 282 31 00* of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur

*Per 1 oktober 2019 wijzigt dit telefoonnummer in: 030 369 09 00