KNOV Winkelmandje (0) Menu

Uitgerekend nu?!

Op maandag 23 september vindt in het Beatrix Theater in Utrecht de conferentie 'Uitgerekend nu?!' plaats. Een dag die volledig in het teken staat van (preventie van) onbedoelde (tiener)zwangerschappen!

Ook de KNOV is van de partij. Samen met TNO en Verloskundigenpraktijk Katwijk geven wij de workshop 'Nietofwelzwanger: verbinding van onderwijs en zorg', het KNOV-voorlichtingsprogramma voor het VMBO en MBO.

Programma

De conferentie is bedoeld voor iedereen in de zorg, het onderwijs en het sociaal domein, die zich bezighoudt met ondersteuning en begeleiding van jongeren en kwetsbare groepen. Iedereen die zich wil inzetten voor preventie van en ondersteuning bij onbedoelde zwangerschappen.

In meer dan 40 werksessies krijgt u informatie over de problematiek, leert u risico’s herkennen, het gesprek aan te gaan over seksualiteit en anticonceptie, weet u wat er onder jongeren zelf leeft, maakt u kennis met samenwerkingspartners, weet u welke interventies en handvatten beschikbaar zijn en wat er werkt in de praktijk.

Bekijk het hele programma!

Aanmelden

Interesse? Meld u dan nu aan! Deelname is gratis. Meer informatie over de conferentie leest u in de uitnodiging.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid