KNOV Winkelmandje (0) Menu

Terugkoppeling eerste klankbordgroep RIVM scholingsadvies SEO en NT

Op 5 november vond de digitale klankbordgroepbijeenkomst plaats voor het scholingsadvies dat opgesteld wordt voor de counseling SEO en NT. Tijdens de bijeenkomst is vooral gesproken over de uitgangspunten van de scholing. Zo is er het idee om de scholing meer aan te laten sluiten op de manier waarop de counselors leren en op hun kennis- en vaardigheidsniveau. Dat werd door de aanwezigen breed gedeeld.

Mirjam Mascini was vanuit het bureau van de KNOV aanwezig. Daarnaast waren er onder anderen een aantal verloskundigen, screeners en een afvaardiging van de regionale centra. Komende maanden zijn er nog twee klankbordgroepbijeenkomsten: op 3 december en op 7 januari van 15.30 tot 16.30 uur. Er volgt waarschijnlijk ook nog een grotere werkconferentie begin 2021.

Meedoen?

Wil jij ook meedenken over het scholingsadvies? Meld je dan aan bij het RIVM, via lydia.pars@rivm.nl. Binnen een paar dagen neemt iemand van Onderwijsadviesbureau Dekkers dan contact met je op om een afspraak te maken. Alle afspraken en bijeenkomsten vinden online plaats.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur