KNOV Winkelmandje (0) Menu

​Nieuw KNOV-bestuurslid: Ina Bastiaans

14 november 2013

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 november is Ina Bastiaans, verloskundig lid van de KNOV, met grote meerderheid gekozen als nieuw KNOV-bestuurslid. Zij volgt hiermee Erna Kerkhof op, wiens zittingstermijn na 6 jaar is afgelopen.

Ina Bastiaans-Willems (53) heeft ruime ervaring zowel in eerstelijnspraktijk als in de tweedelijn. Zij heeft haar Master cum Laude gehaald met als uitstroomprofiel Onderwijs. Zij werkt momenteel bij de Academie Verloskunde Maastricht. De KNOV denkt dat Ina een uitstekende bestuurder is voor de portefeuille onderwijs en wetenschap.

Ina hoopt als bestuurslid bij te dragen aan de verdere professionalisering en positionering van verloskundigen. Ina: "Ik heb het vertrouwen dat ik binnen het huidige bestuur van de KNOV bij kan dragen aan het verder professionaliseren en positioneren van verloskundigen. In ons vak draait het om het streven naar een evenwichtig samenspel tussen hoofd, hart en handen, waarbij we durven te vertrouwen op onze bekwaamheid om soms wat meer gewicht in de schaal te leggen. Deze vakbekwaamheid versterkt onze autonomie."

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Reacties

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur