KNOV Winkelmandje (0) Menu

Contract 2015 en module Integrale Geboortezorg van Achmea nog niet rond

10 september 2014

Verloskundigen in CVO-verband, de KNOV en Achmea zijn nog in overleg over het contract 2015 inclusief de module Integrale Geboortezorg. Binnen 1 à 2 weken verwachten wij u te kunnen informeren over de module.

Tot dan kunnen wij ons voorstellen dat de inhoud van de contractvoorstellen voor verloskundigen onvoldoende duidelijk is en dat u contractvoorstellen aanhoudt. Een gelijke afweging is te maken bij eigen voorstellen voor het benutten van de integrale module. Wel kunt u aan de hand van KNOV checklist module Integrale Geboortezorg alvast de aanvraag van de module voorbereiden.

Uw aanvraag

Met Achmea is wel overeengekomen dat de feitelijke aanvraag voor het inzetten van de module nog even worden opgehouden in afwachting van het resultaat van de bespreking tussen CVO, KNOV en Achmea. Omdat Achmea vooralsnog vasthoudt aan een melding van een aanvraag over een bepaald onderwerp voor 15 oktober a.s. is het advies deze datum in de gaten te houden, in ieder geval als u het voornemen heeft de module te willen benutten. Achmea heeft ook vastgelegd dat de uitgewerkte aanvraag voor 1 november a.s. moet zijn ingediend. Voor die tijd zullen wij de resultaten van het overleg met Achmea zeker aan u hebben medegedeeld.

Ondersteuning nodig?

Hebt u hulp nodig bij het opstellen van de aanvraag, dan kunt u contact opnemen met de financieel beleidsadviseur van de KNOV: Mark Veltink, per e-mail of telefoon 030 282 31 00.

Kennisplaats

Hebt u een aanvraag voorbereid? Deel deze voorbereiding op de besloten Kennisplaats voor KNOV-leden, zodat uw collega’s het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur