KNOV Winkelmandje (0) Menu

Aanlevering LVR1

24 oktober 2019

De afgelopen maanden is de KNOV in gesprek geweest met de diverse partijen die betrokken zijn bij de aanlevering van data vanuit uw verloskundig systeem richting Perined.

Het blijkt dat niet alle leveranciers in staat zijn voor het eind van het jaar de nieuwe PRN Kernset in HL7v3 aan te kunnen leveren. Daarom zijn wij als KNOV tevreden dat Perined bereid is om voor die leveranciers een uitzondering te maken voor zorggevallen met een a terme datum in 2019.

Gemaakte afspraken voor het aanleveren van de kernset geboortezorg aan Perined voor 2019

Voor verloskundigen die gebruik maken van software die niet in staat is de nieuwe PRN kernset aan te leveren, mogen zorggevallen met een geboorte- of a terme datum in 2019 alsnog met de LVR1-methodiek aan Perined aangeleverd worden. Uitgangspunt is dat dit de administratieve last niet mag vergroten. Mocht voor uw praktijk LVR1-aanlevering geen goede oplossing zijn, meld dit dan aan info@perined.nl.

Gemaakte afspraken voor het aanleveren van de kernset geboortezorg aan Perined vanaf 1 januari 2020

Voor zorggevallen met een geboorte- of a terme datum vanaf 1 januari 2020 moeten de VIS’en in staat zijn om de Kernset geboortezorg voor Perined via HL7v3 foutloos aan te kunnen leveren. Vanaf 1 januari 2020 is het dus niet meer mogelijk om middels de LVR1 aan te leveren aan Perined. Dat betekent dat de VIS’en op dit moment hard aan het werk zijn om dit te bewerkstelligen voor jullie.

Namens:
KNOV, Babyconnect, Nictiz, Perined, Vrumun, Orfeus en Onatal

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid