KNOV Winkelmandje (0) Menu

17 november 2021: online bijeenkomst ‘Ondersteunen bij kinderwens en anticonceptie’

13 oktober 2021

Als verloskundige krijg je te maken met cliënten die ongepland zwanger zijn. Vraag je je daarbij wel eens af of je iets had kunnen doen om te ondersteunen bij gezinsplanning? Om meer te weten over hoe je proactief onderwerpen als kinderwens, seksualiteit en anticonceptie aankaart, organiseert Rutgers op 17 november een online bijeenkomst.

In anderhalf uur krijg je tips en inspiratie voor wat jij kunt doen om je cliënten beter te ondersteunen in het nemen van regie over hun kinderwens. Vijf eerstelijnsprofessionals uit krachtwijken delen in de sessie ieder een casus. De nadruk van de bijeenkomst ligt op interactie: het delen van ervaringen en good practices met elkaar. Het volledige programma vind je onderaan dit bericht in de bijlage.

Aanmelden

Wil je inspiratie opdoen om onbedoelde zwangerschappen bij cliënten te helpen voorkomen? Stuur dan voor 1 november een e-mail naar n.voorhout@rutgers.nl om je aan te melden. Na 1 november ontvang je een e-mail met het programma en inloggegevens voor de Zoom meeting.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur