KNOV Winkelmandje (0) Menu

Webinar Babyconnect & KNOV

Datum: Dinsdag 16 maart 2021
Tijd: 19:30 uur - 20:45 uur
Online

Niet leden n.v.t.

Leden Gratis

De inschrijving is gesloten, op dit moment is het niet mogelijk u aan te melden. Houd de website in de gaten i.v.m. mogelijke afmeldingen

Gesloten

Webinar Babyconnect & KNOV

Gepubliceerd: 03 maart 2021, laatste update: 04 maart 2021

Op 16 maart om 19.30 – 20.45 uur organiseert KNOV samen met Babyconnect een webinar over digitale gegevensuitwisseling.

Digitale gegevensuitwisseling zorgt ervoor dat de juiste gegevens op het juiste moment beschikbaar zijn voor de cliënt en de zorgverleners om haar heen. Zo maken we met elkaar de geboortezorg beter. Maar hoe werkt het precies? En hoe begin je hiermee in jouw praktijk?

Babyconnect is het landelijke samenwerkingsprogramma in de geboortezorg dat zorgverleners en organisaties helpt om naadloze digitale gegevensuitwisseling mogelijk te maken, gesubsidieerd door VWS. Geboortezorgorganisaties kunnen als regionaal partnerschap nog tot en met mei 2021 subsidie aanvragen. De tijd begint dus te dringen, want voor het indienen van een subsidie moet nú met de voorbereidingen gestart worden.

Wil jij hier meer over weten? Schrijf je dan in voor het webinar dat KNOV op 16 maart om 19:30 uur organiseert met Babyconnect.

Stuur je vragen
Heb je vragen aan Babyconnect waarvan je wilt dat ze in het webinar aan bod komen? Mail ze dan voor 11 maart naar info@knov.nl en zet in het onderwerp: webinar Babyconnect.

Voor dit webinar is accreditatie aangevraagd voor 1 punt in cluster D.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur