KNOV Winkelmandje (0) Menu

Ledendag Workshop ronde 2

Het middaggedeelte bestaat uit 2 workshops. U kunt zich hier aanmelden voor workshop ronde 2. Voor de 1e ronde kunt u zich apart aanmelden via de winkel.

Onderstaande workshops worden aangeboden in de 1e en 2e ronde. Het is niet de bedoeling dat u zich voor ronde 1 en ronde 2 voor dezelfde workshop aanmeld.

Niet leden n.v.t.

Leden Gratis

De inschrijving is gesloten, op dit moment is het niet mogelijk u aan te melden. Houd de website in de gaten i.v.m. mogelijke afmeldingen

Gesloten

Ledendag Workshop ronde 2

Gepubliceerd: 01 november 2019, laatste update: 20 november 2019

Via deze pagina kunt u zich aanmelden voor Workshop ronde 2.

De duur per workshop is 1 uur. Workshopronde 2 vindt plaats van 14.00-15.00 uur.

U heeft de keuze uit onderstaande workshops

Workshop: BabyConnect
Babyconnect is het landelijke actieprogramma om gebruiksvriendelijk informatie uit te wisselen tussen cliënten en zorgverleners en zorgverleners onderling. Dit actieprogramma sluit aan bij de landelijke Zorgstandaard Integrale Geboortezorg en bij de wettelijke verplichting die vanaf 1 juli 2020 gaat gelden. Meer weten over het landelijke actieprogramma en hoe je gebruik maakt van de subsidieregeling van het Ministerie van VWS? Wilt u praktische handvatten en tips meekrijgen om de juiste personen in uw regio aan te trekken om samen digitale gegevens uitwisseling mogelijk te maken? Susanne Zuidhof, verloskundige en Marleen Veninga, trainer & expert, vertellen u er alles over in deze interactieve workshop.

Workshop: Basisechoscopie met echosimulator
In het kader van de lancering van het Kwaliteitsregister basisechoscopie organiseert het Medical Training & Simulation (METS) Center een workshop over basisechoscopie. In deze workshop gaat u aan de slag met de echosimulator, een geavanceerde realistische methode om echo’s te oefenen. Het voordeel van het gebruik van de transvaginale en transabdominale echosimulator, is dat er puur vakgericht gewerkt wordt. U hoeft geen rekening te houden met een cliënt. Er wordt gewerkt met echte echobeelden en uiteenlopende casussen.

Workshop: Werk/privé in balans
Er wordt veel gevraagd van verloskundigen. Soms is het lastig een goede balans te vinden tussen werk en privé. 'Coach Jitske Wildschut verkent de huidige (dis)balans en gaat opzoek naar de gewenste balans. Herkent u dit: ‘Ik ben echt heel betrokken bij mijn werk en ook echt heel erg bij mijn gezin. Geen idee hoe realistisch het is hier een ander soort balans in te vinden.’ In deze workshop gaat u aan de slag met alles wat er al is en u staat buiten met een concreet plan voor hoe-dan-anders. Tussendoor wordt ook nog even ontspannen.

Workshop: Hoe implementeer je Kansrijke Start in de regio?
Hoe ga je in jouw regio aan de slag met projecten rond Kansrijke Start? Hoe leg je contacten met gemeenten en hoe zoek je samenwerkingspartners? Antwoorden op deze vragen krijgt u van workshopleiders Jolanda Liebregts, KNOV-regiomanager en deskundigen uit het veld.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid