KNOV Winkelmandje (0) Menu

Registers

Gepubliceerd: 11 september 2013, laatste update: 13 januari 2015

Echoregister

Het Kwaliteitsregister Basisechoscopie is ingesteld door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Dit kwaliteitsregister vervangt het ‘oude’ echoregister.

Het doel van het Kwaliteitsregister Basisechoscopie is het waarborgen van de kwaliteit van de echoscopie door het toetsen van de kwaliteit, het trainen van vaardigheden en het bijhouden van de ontwikkelingen in het vak. Met het kwaliteitsregister heeft de KNOV een norm gesteld gericht op kwaliteitsbehoud en -verbetering. Registratie in het Kwaliteitsregister Basisechoscopie geeft aan dat de verloskundig echoscopist volgens de registratie-eisen werkt en investeert in het verwerven en bijhouden van kennis en vaardigheden.

Het Kwaliteitsregister Basisechoscopie staat open voor alle praktiserende verloskundig echoscopisten, zowel leden van de KNOV als niet-leden. Een geregistreerde verloskundig echoscopist heeft het recht om het officiële keurmerk van het Kwaliteitsregister Basisechoscopie te voeren en daarmee aan te tonen dat zij is geregistreerd in het kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen.

Meer informatie

Meer informatie over het Kwaliteitsregister Basisechoscopie KNOV vindt u op www.kwaliteitsregisterbasisechoscopie.nl
Via deze website kunt u zich ook inschrijven in dit kwaliteitsregister.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Helpdesk

Mail helpdesk@knov.nl

Bel +31 (0)30 369 09 09

Van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur