KNOV Winkelmandje (0) Menu

KNOV-projecten

Gepubliceerd: 25 september 2013, laatste update: 28 oktober 2013

midwives4mothers

Stichting midwives4mothers (m4m) is een zelfstandige stichting die in 2010 is opgericht door de KNOV. Samen met andere beroepsorganisaties van verloskundigen biedt m4m verloskundigen middelen aan om zich in te zetten voor de vermindering van moeder- en babysterfte wereldwijd.

Optimalisering geboortezorg

Stichting midwives4mothers (m4m) heeft tot doel om kinder- en moedersterfte wereldwijd onder de aandacht te brengen en terug te dringen. Daarom stimuleert m4m de uitwisseling van verloskundige expertise tussen Nederland en één of een beperkt aantal geselecteerde landen (twin2twin) .

Met het twin2twin project zet de KNOV zich in voor het verminderen van moedersterfte. Het meehelpen aan de ontwikkeling van een sterke beroepsgroep van verloskundigen is de basis voor goede verloskundige zorg. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met zusterorganisaties in andere landen draagt de KNOV actief bij aan het terugbrengen van ziekte en sterfte van vrouwen en baby's.

Donaties

Stichting m4m is opgericht door de KNOV maar is financieel onafhankelijk. De KNOV en haar leden werven daarom fondsen, verkopen onder andere producten zoals babymutsjes en babyslofjes voor het goede doel en zorgen voor publiciteit.
Stichting midwives4mothers heeft een ANBI-status, zodat donaties aftrekbaar zijn van de belasting.

Donaties voor het Twinning-project kunnen worden overgemaakt naar bankrekeningnummer 60.66.03.123 t.n.v. Stichting midwives4mothers (m4m) te Utrecht.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur