Oproep

08 maart 2023

Binnenkort (mei 2023) starten we met de herziening van de factsheet langdurig gebroken vliezen à terme en de factsheet caput beweeglijk boven bekkeningang à terme. Beide factsheets zijn 5-6 jaar oud en toe aan een update naar aanleiding van de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij zoeken voor beide werkgroepen een eerstelijns verloskundige en twee klinisch verloskundigen die in een meelezende rol aan de werkgroep willen deelnemen. De werkgroep is de brug tussen het veld en de producten die de KNOV ontwikkelt: een belangrijke rol!   

Heb jij affiniteit met één of beide onderwerp(en) en wil je jouw steentje bijdragen binnen dit project, dan horen wij dit graag! De geschatte tijdsbesteding voor deze werkgroep zal maximaal 15 uur per onderwerp bedragen. Er wordt beschikbaarheid gevraagd in de maanden mei t/m augustus 2023. Voor deelname aan de werkgroep ontvang je een vacatievergoeding.  

Wil je deelnemen aan deze werkgroep of input geven over dit onderwerp?  

Stuur voor 1 april je aanmelding en motivatie naar de projectleider, Else Vooijs - evooijs@knov.nl.  
Mocht je geen tijd hebben om deel te nemen aan de werkgroep, maar toch knelpunten, behoeften en/of voorbeelden uit de regio over dit thema met ons willen delen, dan horen we dit erg graag ook via evooijs@knov.nl!