Oproep

17 januari 2023

* UPDATE * Inmiddels hebben zich een aantal eerstelijns verloskundigen aangemeld. We zoeken nu nog klinisch verloskundigen die willen deelnemen.

Voor onderstaande onderwerpen zoeken wij verloskundigen uit de eerste en tweede lijn die aan de werkgroep willen deelnemen. De werkgroep is de brug tussen het veld en de producten die de KNOV ontwikkelt: een belangrijke rol!   

Nieuwe factsheet B12 tijdens de zwangerschap 

De KNOV heeft in april 2021 een wetenschappelijk advies geschreven over het gebruik van vitamine B12 in de zwangerschap. Er is behoefte aan een uitgebreider kwaliteitsdocument dat verloskundigen kunnen gebruiken in hun praktijkvoering en samenwerking in het VSV. Daarom starten we binnenkort met het ontwikkelen van een nieuwe factsheet B12 en zwangerschap. Hiervoor zoeken wij eerstelijns en tweedelijns verloskundigen die aan de werkgroep willen deelnemen.

Tijdsbesteding: 15 uur 
Wanneer? Februari, maart en april 2023 
Bijeenkomsten: 2-3 online werkgroepbijeenkomsten 
Vergoeding: Voor deelname aan de werkgroep ontvang je vacatievergoeding.   

Herziening factsheet Obesitas

Voor de herziening van de factsheet Obesitas in de zwangerschap zoeken wij eerstelijns en tweedelijns verloskundigen die in een meelezende rol willen deelnemen aan de werkgroep.   

Tijdsbesteding: 15 uur 
Wanneer? Februari, maart en april 2023 
Bijeenkomsten: 2-3 online werkgroepbijeenkomsten 
Vergoeding: Voor deelname aan de werkgroep ontvang je vacatievergoeding.   

Heb jij affiniteit met een van bovengenoemde onderwerpen en wil je jouw steentje bijdragen aan een goed document voor de praktijk? Meld je dan voor 25 januari aan bij projectleider Else Vooijs via evooijs@knov.nl.  

Heb je geen tijd om deel te nemen aan de werkgroep, maar wil je toch knelpunten, behoeften en/of voorbeelden uit de regio? Dan horen we dat ook graag!