KNOV Winkelmandje (0) Menu

Wil jij je mening geven over de communicatie rondom je pensioen?

07 oktober 2021

Als verloskundige ben je aangesloten bij de Stichting Pensioenfonds voor Verloskundigen (SPV), een beroepspensioenfonds van, voor en door verloskundigen. Ook verloskundigen die hun inkomsten uit de geboortezorg halen, zoals echoscopisten, praktijkmanagers en bestuurders vallen onder dit pensioenfonds. Veel mensen vinden pensioen saai en ingewikkeld. Omdat het pensioen wel erg belangrijk is, wil SPV peilen hoe deelnemers de communicatie ervaren en waar het beter kan.

Ze vragen verloskundigen die nog niet zo lang geleden gestart zijn (vanaf 2019) om hun mening te geven over de communicatie rondom het pensioen. Is het bijvoorbeeld leesbaar en begrijpelijk genoeg? En welke mogelijkheden zijn er om communicatie voor (nieuwe) deelnemers te verbeteren? Ze organiseren hiervoor een online paneldiscussie op 13 oktober 2021, van 16:00 tot 17:00 uur.

Wil je deelnemen?

SPV zoekt deelnemers die hun mening en verbetersuggesties voor communicatie durven geven. Je hoeft geen specifieke kennis van het pensioen te hebben. Als dank voor je deelname ontvang je na afloop een cadeaubon.

Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar SPV.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur