KNOV Winkelmandje (0) Menu

Wie biedt buitenlandse verloskundigen een meekijkstage aan?

10 november 2014

Voor het Nederlands verloskundig systeem is veel belangstelling vanuit het buitenland. De KNOV krijgt dan ook jaarlijks tientallen verzoeken voor stageplekken voor verloskundigen uit andere landen. Voor deze buitenlandse verloskundigen bieden we de ‘Dutch Midwifery in Practise’ aan.

We zoeken 8 verloskundigenpraktijken die een tweeweekse meekijkstage aan buitenlandse verloskundigen kunnen aanbieden. Wie meldt zich aan?!

Leerzaam voor buitenlandse én Nederlandse verloskundigen

De tweeweekse stage ‘Dutch Midwifery in Practise’ is niet alleen leerzaam voor de buitenlandse verloskundigen, maar ook voor de Nederlandse praktijken en de KNOV. Op die manier krijgen Nederlandse verloskundigen inzicht in andere verloskundige systemen en kunnen zij het Nederlandse systeem uitdragen.

Aanmelden en meer informatie

De stage is van maandag 1 juni t/m vrijdag 12 juni 2015. Deelnemende praktijken ontvangen ieder een stagevergoeding van € 500,-. Wilt u als praktijk meedoen? Meld u dan voor 1 februari 2015 aan via international@knov.nl.

Lees meer over ‘Dutch Midwifery in Practise’ op de pagina Midwifery in the Netherlands. Hier vindt u de criteria om als praktijk mee te doen en kunt u het verhaal lezen van 'stagiaire' in het magazine van de Malta Midwives Association.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Reacties

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur