KNOV Winkelmandje (0) Menu

Werkt u mee aan de update van de NVOG-richtlijn 'Zwangerschap en bevalling na sectio'?

Voor de update van de richtlijnmodules “Zwangerschap en bevalling na sectio in voorgeschiedenis” is de KNOV op zoek naar twee verloskundigen die het leuk vinden om feedback te geven op deze richtlijnmodules. We zoeken een eerstelijns en een klinisch verloskundige. Samen met een beleidsmedewerker van de KNOV gaat u aan de slag in een werkgroep, als afvaardiging van uw collega-verloskundigen.

Achtergrond

Op 26 augustus start de NVOG met de update van enkele richtlijnmodules. De NVOG experimenteert met een nieuwe werkwijze voor de updates van richtlijnen. In het experiment geeft de multidisciplinaire werkgroep feedback op uitgangsvragen met de daarbij behorende PICO’s van de richtlijn. Ook geeft de werkgroep - later in het proces – feedback op de aanbevelingen, gebaseerd op de gevonden literatuur.

De werkgroep

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze werkgroep? Meld u dan aan.
De werkgroep start in de week van 26 augustus en komt op twee momenten bij elkaar. Uiteraard wordt er vacatie- en reiskostenvergoeding beschikbaar gesteld.

We willen u erop attenderen dat het beoordelen van de aanbevelingen veel leestijd in beslag zal nemen in een korte periode.

Wilt u deelnemen in de werkgroep? Neem contact op met mderuiter@knov.nl of grijninks@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid