KNOV Winkelmandje (0) Menu

Waarmee ben jij geholpen in je praktijkvoering? En in het ziekenhuis?

04 februari 2021

De KNOV ondersteunt haar leden zoveel mogelijk bij de praktijkvoering en werkzaamheden in het ziekenhuis. Maar dat kan natuurlijk altijd beter én gerichter!

Want hoe fijn is het om ondersteund te worden wanneer zich een geschil voordoet binnen het VSV? Hoeveel tijd en energie kan het schelen wanneer er vanuit bedrijfskundig oogpunt meegedacht wordt over de samenwerking met het ziekenhuis in jouw regio, lastige AVG-vraagstukken of een verzekeringstechnische kwestie binnen het ziekenhuis?

Jullie input is belangrijk

Deze (niet-medische) ondersteuning wil de KNOV faciliteren voor haar leden met een nog op te zetten Dienstencentrum. Jullie input is hiervoor belangrijk. Door te achterhalen wat er speelt in de praktijk, kunnen we jullie straks echt goed ondersteunen.

We vragen jullie om in deze vragenlijst aan te geven waar jij behoefte aan hebt bij je praktijkvoering of in het ziekenhuis. De vragenlijst staat open tot en met 14 februari en het invullen kost je ongeveer tien minuten.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Wil je actief meedenken?

Wil jij actief meedenken en input geven voor deze ontwikkeling? We zoeken nog deelnemers voor de tijdelijke werkgroep die twee keer digitaal samenkomt. Hier vind je meer informatie.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur