KNOV Winkelmandje (0) Menu

Stichting midwives4mothers bestaat 5 jaar

07 september 2015

De stichting midwives4mothers bestaat 5 jaar. Speciaal voor dit lustrum organiseert het KNOV Platform Internationaal een speciale (gratis) bijeenkomst op donderdag 5 november. U komt toch ook? 

Voor dit lustrum organiseren we een speciaal Platform Internationaal. Ter gelegenheid hiervan worden de Nederlandse twins van het Sierra Leone en Marokkaanse t2t project uitgenodigd.  In een feestelijke setting worden presentaties gegeven en is er de gelegenheid om in een groepsdiscussie ervaringen te delen.

Agenda

Vier het 5- jarig bestaan met ons mee tijdens een speciale bijeenkomst van het KNOV Platform Internationaal op donderdag 5 november 2015 van 14:00 tot 18:00 uur in de Domus Medica, Utrecht.

  • Dr. Gert Jan Hofstede spreekt over culturele diversiteit
  • Presentatie van onderzoeksresultaten van het huidige KNOV t2t-project
  • Myrte de Geus (penningmeester ICM) presenteert de activiteiten van ICM
  • PvdA Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch leidt een Lagerhuisdebat over zin/onzin van kleinschalige internationale samenwerkingsprojecten
  • Om 18:00 uur heffen we het glas op 5 jaar m4m!

Aanmelden

Op donderdag 5 november viert m4m haar vijfjarige lustrum gedurende een speciale editie van het KNOV Platform Internationaal. Het Platform Internationaal is geaccrediteerd met 2 punten. Inschrijven is gratis.

Ja, ik meld me aan voor het lustrumfeest

twin2twin-methode

De Stichting midwives4mothers heeft zich de afgelopen 5 jaar hebben gericht op het twin2twin (t2t) project. De t2t- methode is ontwikkeld, een twin2twin (t2t) project met Sierra Leone afgerond en een project met Marokko nog gaande. De t2t-methode heeft een specifieke filosofie waarin wederkerigheid het sleutelwoord is.

De methode wordt continue bijgesteld naar aanleiding van onderzoek naar uitkomsten en ervaring van deelnemers. Toch verdient de methode al internationale erkenning in de verloskundigenwereld. Deelnemers, twintig ’twin’ paren, leren door hun deelname aan het project over verschillende zaken zoals culturele sensitiviteit, project management, internationale samenwerking en interculturele communicatie zowel als verloskundig inhoudelijke zaken.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur