KNOV Winkelmandje (0) Menu

Loop mee met de Marikenloop en steun midwives4mothers

15 januari 2015

Voor de zesde keer lopen op 17 mei 2015 (vroed) vrouwen de Marikenloop om geld in te zamelen voor de Stichting midwives4mothers. Wij zoeken sportieve dames die midwives4mothers willen steunen door mee te lopen met de Marikenloop. Loopt u mee? Meld u aan voor de 5 of de 10 kilometer en steun midwives4mothers.

Stichting midwives4mothers

Grijpt de hoge moeder- en babysterfte in ontwikkelingslanden u ook aan? Denkt u dat de verloskunde wereldwijd wel een stimulans kan gebruiken? Doe dan mee aan de sponsorloop van Stichting midwives4mothers (m4m)! www.midwives4mothers.nl. Door mee te lopen en mensen te motiveren u te sponsoren, levert u een bijdrage aan veiliger verloskunde wereldwijd en daarmee aan de strijd tegen moeder- en babysterfte. Op dit moment is m4m actief met haar twin2twin-project in Marokko.

Khadija Arib moedigt verloskundigen aan

Tweede Kamerlid Khadija Arib is ambassadeur van midwives4mothers en roept u en andere vrouwelijke sportievelingen op om mee te lopen met de Marikenloop op 17 mei, tegen moedersterfte in Marokko. Bekijk het Youtube-filmpje:

Schrijf u in!

Wilt u zich op 17 mei sportief inzetten voor midwives4mothers? Schrijf u in via www.marikenloop.nl en meld u ook aan via marikenloop2015@knov.nl. Van midwives4mothers ontvangt u vervolgens per e-mail nadere informatie. Wilt uw loopmaatje ook meedoen? Zij kan zich ook inschrijven.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur