KNOV Winkelmandje (0) Menu

Lever commentaar op de conceptrichtlijn Varicella

Maandag 9 september 2019

De KNOV is op zoek naar verloskundigen die inhoudelijk commentaar willen leveren op de conceptrichtlijn Varicella.

De richtlijn is ontwikkeld op initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie (NVMM) in samenwerking met afgevaardigden van diverse wetenschappelijke verenigingen en patiëntenorganisaties. In de onderstaande uitnodiging voor commentaar op de conceptrichtlijn vindt u informatie over de ontwikkeling van de conceptrichtlijn.

Commentaar leveren

Wij verzoeken u om vooral inhoudelijk commentaar te leveren, waarbij u gebruik maakt van het bijbehorende commentaarformulier. Het formulier kunt u voor maandag 9 september 2019 mailen naar mudo@knov.nl

De bestede uren kunt u zelf inbrengen in het Kwaliteitsregister door de uren in te voeren onder 'overige activiteiten' (categorie D). Door het leveren van commentaar raakt u bekend met de richtlijn Varicella.

Aan de inhoud van de conceptrichtlijn kunnen geen rechten en plichten worden ontleend. De werkgroep zal niet in het openbaar communiceren over de inhoud totdat de richtlijn is geautoriseerd. Wij vragen u om aan dit verzoek te voldoen. Na autorisatie wordt de definitieve richtlijn gepubliceerd op de Richtlijnendatabase (www.richtlijnendatabase.nl)

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid