KNOV Winkelmandje (0) Menu

Kom naar de KNOV Regiotour 'Samen aan de slag!'

07 oktober 2014

Wat heeft de KNOV gedaan met de input van de vorige Regiotour? Welke richting gaan we de komende jaren op? En hoe zorgen we ervoor dat alle verloskundigen de fysiologie zo lang mogelijk kunnen bewaken?  

Kom naar de Regiotour ‘Samen aan de slag’! zodat we u hierover kunnen informeren en we met elkaar kunnen discussiëren. Lees verder en meld u aan!

Ja, ik meld me aan

En ik lees meteen meer over het programma

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de eerste Regiotour 'Behoud je eigen kracht' gaf u aan beter ondersteund te willen worden op regionaal niveau. Ook vertelde u dat de KNOV nog meer moet luisteren naar de verschillende behoeftes van de verloskundigen. Met deze waardevolle informatie zijn we hard aan de slag gegaan. De Regiotour 'Samen aan de slag' is het moment om deze terugkoppeling aan u te geven.

Een tipje van de sluier

Kom naar de Regiotour ‘Samen aan de slag’ en krijg onder andere informatie over:

  • Welke acties heeft de KNOV ondernomen na uw inbreng van de vorige Regiotour? Denk aan: Kennisplaats,de Training Onderhandelen en het Onderzoek Regionale aanpak. Graag praten we u bij over de nieuwste ontwikkelingen.
  • Bouwsteen Begeleiding in week 41-42: een hulpmiddel om de begeleiding van de zwangere vrouw zo lang mogelijk door de (klinisch) verloskundige te laten verlopen. Deze bouwsteen sluit aan bij ons gezamenlijke uitgangspunt ‘Bij de (klinisch) verloskundige als het kan, bij de medisch specialist als het moet'. Zo waarborgen we de continuïteit van zorg. Graag gaan we met u in gesprek over deze nieuwe bouwsteen.

Meer informatie en aanmelden

Lees meer over het programma en meld u aan.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Reacties

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur