KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: adviseur public affairs/bestuurssecretaris

21 mei 2015

De KNOV is op zoek naar een adviseur public affairs/bestuurssecretaris. De KNOV is op dit moment in transitie; de organisatiestructuur wordt onder de loep genomen en er ontstaan nieuwe functies.

Functieomschrijving:

Je behartigt de belangen van verloskundigen bij ambtenaren, politiek en stakeholders én je adviseert en ondersteunt het bestuur bij de uitvoering van bestuurlijke taken. Als adviseur public affairs ben je de schakel tussen de KNOV en haar stakeholders, je houdt in de gaten wat er speelt in de omgeving van de KNOV en informeert de organisatie daarover. Je bent in staat om in maatschappelijke en politieke ontwikkelingen kansen te signaleren voor de KNOV en daar mee aan de slag te gaan.

Als bestuurssecretaris adviseer en ondersteun je het bestuur bij de uitvoering van zijn bestuurlijke taken, zoals de organisatie, (inhoudelijke) voorbereiding en notulering van de bestuursvergaderingen, de vergaderingen van het directieoverleg en bewaakt daarbij de acties van het bestuur en de directie. Je adviseert en ondersteunt de bestuurders bij bestuurlijke, juridische en procedurele aangelegenheden en beleidsonderwerpen. Je zorgt voor een transparante besluitvorming binnen de organisatie.

De functie bestaat uit twee taakgebieden die in elkaars verlengde liggen en door de combinatie wordt een volledige functie gecreëerd.

Bekijk de volledige vacatureomschrijving.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur