KNOV Winkelmandje (0) Menu

Gezocht: 4 leden die willen deelnemen aan de werkgroep overeenkomsten en contracten

20 mei 2021

Wie wil er -voorlopig online- meedenken en advies geven over overeenkomsten en contracten die van belang zijn voor onze leden?

Taken werkgroep

Als deelnemer aan de werkgroep overeenkomsten en contracten denk je mee en geef je advies over de uitvoering van modelovereenkomsten, zoals het model VSV-overeenkomst. Ook draag je bij aan een concrete uitwerking (behoeften-peiling, advies en documentatie) voor het inrichten van regionale cliëntenraden van zwangeren volgens de Zorgstandaard Integrale Geboortezorg (ZIG). Verder vervul je een digitale consultancyrol naar de senior programmamanager juridisch of de KNOV helpdesk. Hoe dat er precies uit gaat zien bespreken we tijdens de eerste werkgroepbijeenkomst.

Wie zoeken we?

· Je bent lid van de KNOV

· Je vindt het leuk en bent in staat om vanuit jouw perspectief en ervaring mee te denken, te praten en te adviseren over juridische documenten die aansluiten bij de het werk en de behoeften van de verloskundige.

We streven naar een brede afspiegeling van de beroepsgroep: werkzaam in de eerste lijn, in de klinische setting, of een verloskundige-in-opleiding die graag meedenkt over de toekomst. Daarnaast kijken we ook naar spreiding van deelnemers over het land.

Wat vragen en wat bieden we?

· Je bent bereid om drie keer per jaar een werkgroepbijeenkomst van twee uur bij te wonen. Deze worden voorlopig online gehouden.

· Tussendoor ben je, indien nodig, ad hoc beschikbaar om per mail of telefonisch af te stemmen.

· Als je deel neemt aan de werkgroep, doe je dat in principe voor drie jaar. Samen met de leden van de groep maken we een rooster van aftreden. 

· Je bent lid van maximaal één andere werkgroep, commissie of klankbordgroep van de KNOV.

· Je komt in aanmerking voor vacatiegelden.

Heb je interesse?

Lijkt het je leuk om lid te worden van de werkgroep overeenkomsten en contracten, stuur dan voor 20 juni a.s. een mail naar info@knov.nl. Heb je vragen of wil je een verdere toelichting, mail of bel dan naar Klarie de Boer: kdeboer@knov.nl / 088 888 39 33.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur