KNOV Winkelmandje (0) Menu

Een geboortehuis: hoe richt je dat op?

Versterk en leer van elkaar op Kennisplaats

Verloskundigen, werkzaam in Vlissingen, delen op Kennisplaats met andere KNOV-leden informatie over de oprichting van een geboortehuis in Walcheren. Hebt u ook een product, casus of interessante kennis die u graag wilt delen?

Vul dan het formulier Kennisplaats in en mail het (eventueel voorzien van een eigen bijlage) naar helpdesk@knov.nl. Dan plaatsen wij uw bijdrage binnen twee dagen op de website. Uiteraard is uw inbreng alleen voor KNOV-leden toegankelijk.

De redactie van KNOV plaatst uw bijdrage binnen twee werkweken op de website bij de rubriek Samenwerken – Kennisplaats onder: Inhoud, Organisatie of Financiën. U ontvangt een mail als uw document is geplaatst.

  • Invulformulier Kennisplaats (206 KB alleen voor leden)

Deel uw kennis met andere leden

Uit de KNOV-Regiotour bleek dat leden dringend behoefte hebben aan een plek waar zij kennis kunnen delen. De KNOV wil graag een interactieve tool op knov.nl ontwikkelen. Een plek waar KNOV-leden zelf kennis en informatie kunnen delen. Voordat we een dergelijke tool laten bouwen, willen we eerst weten of er de behoefte en bereidheid is om kennis onderling te delen. Want wij kunnen een dergelijke platform wel faciliteren, maar voor de gedeelde kennis zijn we van u afhankelijk. Vandaar dat we eerst uw ingebrachte kennis en/ of documenten op de website bij de rubriek Samenwerken – Kennisplaats.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid