KNOV Winkelmandje (0) Menu

Deelnemen aan klankbordgroep Cao Ziekenhuizen?

24 maart 2021

De huidige ‘Cao ziekenhuizen’ loopt af op 1 juli 2021. De eerste voorbereidingen op de onderhandelingen zijn begonnen. Het is van belang dat de werkvloer betrokken is bij de voorbereiding en de onderhandelingen over een nieuwe cao. Om te zorgen dat daarbij ook het geluid van verloskundigen meegenomen wordt, zoekt de KNOV een lid om deel te nemen aan deze klankbordgroep.

Wat betekent dit voor jou?

Als lid van de klankbordgroep ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen aan de cao-tafel en kan je invloed uitoefenen op de nieuwe cao door de onderhandelaars te voeden met signalen of ontwikkelingen op de werkvloer. Gedurende het cao-traject worden leden van de klankbordgroep rechtstreeks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen achter de schermen via e-mail of een app-groep. Ook professionals van andere verenigingen nemen hierin deel.

Belangstelling?

Vakbond FBZ zit namens vele aangesloten (beroeps)verenigingen van hoogopgeleide zorgprofessionals aan deze cao-tafel. Voor aanmelden of meer informatie kan je via bureau@fbz.nl contact opnemen met Rob Koster of José Klerks, onderhandelaars voor deze cao.

Eind maart is een eerste digitale bijeenkomst gepland. Bekijk de infographic als je meer wilt weten over het cao-proces.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur