KNOV Winkelmandje (0) Menu

Bestel gratis het infozien GezondGroeien van het Voedingscentrum

Heeft u het blad Infozien Gezondgroeien al bij u in de praktijk liggen? Dit blad van het Voedingscentrum zit vol met leesvoer voor (aanstaande) ouders. Verloskundigen kunnen het voorlichtingsmagazine gratis bestellen om uit te delen aan alle zwangere vrouwen in hun praktijk.

Het infozien GezondGroeien is beschikbaar in de webshop van het Voedingscentrum. Om het als professional te kunnen bestellen, moet u eerst inloggen met een zakelijk account. Nadat u bent ingelogd, bestelt u het infozien GezondGroeien door de link www.voedingscentrum.nl/064 te openen. Deze link is exclusief voor verloskundigen, zodat u meerdere exemplaren tegelijk kunt bestellen en elke zwangere het blad kunt uitreiken. Voer bij het bestellen eerst het aantal dozen in dat u wilt ontvangen, vul vervolgens de couponcode VK2014 in om de bestelling gratis te laten bezorgen.

Heeft u nog geen zakelijk account? Vraag dit gratis account dan eerst aan.

Al meer dan 60.000 downloads van de nieuwe gratis app ZwangerHap

Zowel verloskundigen als zwangeren zijn erg enthousiast over de nieuwe app ZwangerHap van het Voedingscentrum. Met deze app krijgen zwangeren simpel, snel en betrouwbaar antwoord op de vraag of een zwangere een product wel of beter niet kunt eten. Daarnaast kunnen zwangeren de groei van de baby in de buik volgen en krijgen ze informatie over hoe zij gezond kunnen eten tijdens de zwangerschap.

Ook verloskundigen kunnen de app gebruiken om producten te checken en zwangeren van een betrouwbaar antwoord te voorzien. U kunt ze ook op de app wijzen, waarvoor u gratis promotiekaartjes kunt gebruiken. Heeft u de app nog niet? Download hem dan gratis in de Play Store en App Store.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid