KNOV Winkelmandje (0) Menu

Abstracts voor het 15e International Normal Birth Research Conference zijn welkom: sluitingsdatum 15 oktober 2020

Op 2 en 3 december 2020 vindt de vijftiende editie van de International Normal Birth Research Conference plaats, in Hyderabad India. Door de corona-uitbraak is de hele conferentie online te volgen.

Abstract indienen
Voor iedereen die resultaten van onderzoek of werk wil delen, is er de mogelijkheid om een voorstel voor een online posterpresentatie – een abstract – in te dienen. Dit kan tot 15 oktober 2020. Alle abstracts worden door vakgenoten beoordeeld en geselecteerde finalisten worden uiterlijk 15 november op de hoogte gebracht.

Dien je abstract in via de website van NLBC-India. Hier lees je ook aan welke voorwaarden deze moet voldoen.

Over de conferentie
Tijdens de conferentie staat een positieve geboorte bij vrouwen centraal. In India, waar jaarlijks 26 miljoen baby’s worden geboren, is dat niet vanzelfsprekend. Na jaren is de Indiase regering overtuigd van het belang van het bevorderen van een normale geboorte en het beperken van onnodige chirurgische ingrepen.

De organisatie van NLBC nodigt iedereen uit om kennis en ervaringen te delen om vrouwen te helpen een positieve geboorte te ervaren. Meer informatie over de conferentie en aanmelding, vind je op de website.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 030 369 09 00 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur