KNOV Winkelmandje (0) Menu

VvAA zorgverzekering voor optimale keuzevrijheid

01 december 2011

Als zorgprofessional levert u de beste zorg. Op het moment dat u zorg nodig hebt, bepaalt u graag zelf hoe die eruitziet. Daar past de door de KNOV collectief afgesloten VvAA zorgverzekering uitstekend bij. Die biedt u kwaliteit en optimale keuzevrijheid van zorgverleners en medicijnen. En als u overstapt, ondersteunt u tegelijkertijd het werk van AMREF Flying Doctors.Kies voor kwaliteit
Niet alleen als aanbieder vindt VvAA haar zorgverzekering er één met een uitgebreide dekking en uitstekende service. Ook de zorgverzekerden zelf zijn deze mening toegedaan, zoals is gebleken uit het onafhankelijke ‘Kies Beter’ onderzoek waar de VvAA zorgverzekering met een 8,2 eindigde op een gedeelde derde plaats.

Kies zelf de zorg die bij u past
Keuzevrijheid betekent dat u niet vastzit aan een beperkt aantal zorgverleners en medicijnmerken. Met de VvAA zorgverzekering hebt u optimale vrijheid in het kiezen van uw behandelaar of ziekenhuis. Dit is belangrijk voor u, maar ook voor uw patiënten. Daarom heeft VvAA samen met ONVZ - de uitvoerder van de VvAA zorgverzekering - een wachtkamerpakket ontwikkeld dat bestaat uit een poster en een bureaustandaard met folders. Hiermee kunt u het belang van keuzevrijheid in de zorg met uw patiënten delen. U vraagt dit gratis aan via www.vvaa.nl/zorgverzekering en maakt daarmee direct kans op het winnen van webadvies voor uw eigen praktijk ter waarde van € 1.000,-.

Zorg voor Afrika
Met de VvAA zorgverzekering kiest u niet alleen voor de beste zorg voor uzelf. U helpt ook de zorg in Afrika een stukje beter maken.
Net als vorig jaar schenken VvAA en haar partner ONVZ beide € 5,- bij iedere nieuwe zorgverzekerde aan AMREF Flying Doctors. Deze organisatie zet zich in voor de realisatie van een goed gezondheidsnetwerk in Afrika.

Overstapservice
VvAA maakt het u extra gemakkelijk om over te stappen. Wanneer u voor 31 december 2011 de zorgverzekering aanvraagt maakt u namelijk automatisch gebruik van de overstapservice. VvAA regelt de opzegging van uw huidige zorgverzekering. U hoeft verder niets te doen.

Meer informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie over deze collectieve zorgverzekering contact op met VvAA via 030 247 41 24. Of kijk op www.vvaa.nl/zorgverzekering voor meer informatie of een objectieve vergelijking van VvAA met uw huidige zorgverzekering. Op deze website kunt u de VvAA zorgverzekering ook direct online aanvragen.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur