KNOV Winkelmandje (0) Menu

Voorkom extra werk: vul voor 4 juli a.s. de webenquête ZiZo in!

24 juni 2011

Voorkom extra werk: vul voor 4 juli a.s de webenquête ZiZo in!

Tot-nu-toe hebben 214 verloskundigen praktijken de webenquête voor Zichtbare Zorg (ZiZo) ingevuld. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) verwacht echter van alle ruim 500 praktijken informatie over de ZiZo-indicatoren (*).

Waarom is het voor uw praktijk van belang?

Als uw praktijk de indicatoren niet aanlevert via de webenquête, kunnen de IGZ en ook zorgverzekeraars alsnog kwaliteitsgegevens bij u opvragen. Heeft u de webenquête nog niet ingevuld? Dan adviseren u dan ook dringend dat alsnog VÓÓR 4 JULI A.S. te doen. Hiermee voorkomt u dat de gegevens zowel door de IGZ als door de zorgverzekeraars bij u worden opgevraagd.

Hoe logt u in om de webenquête in te vullen?
U kunt de enquête bereiken
via deze link.
De eerste keer dat u inlogt, vul u in het inlogscherm rechts (onder 'nog geen lid?’) uw LVR1-praktijknummer in met een zelfgekozen gebruikersnaam/wachtwoord-combinatie. Voer dit vervolgens in via de knop 'aanmelden’. Met deze combinatie kunt u vervolgens links in datzelfde scherm inloggen.


Let op: voor het invoeren van uw gegevens in de webenquête dient u gebruik te maken van uw LVR1 praktijkcode. De verloskundigen hebben hiernaast een unieke persoonlijke LVR1 code binnen de praktijk, waarneemsters gebruiken het nummer 8080. Het gaat niet om deze code maar om de praktijkcode.

De vragenlijst spreekt voor zich. Mocht u toch vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u de indicatorgids raadplegen. Deze vindt u op hier.

Heeft u vragen over het invullen van de webenquête?

- Neem dan voor inhoudelijke vragen contact op met de Perinatale Registratie (PRN), telefoon (030) 282 31 65 of info@perinatreg.nl

- Voor technische vragen kunt u contact opnemen met Tieto (de ICT-bewerker van PRN), telefoon (0900) 2 333 920 of support.registraties@tieto.com

(*) Dit is conform de afspraak die gemaakt is binnen de Stuurgroep Zichtbare Zorg Eerstelijnsverloskunde en waarmee de KNOV-leden hebben ingestemd toen zij aangaven deel te gaan nemen aan het ZiZo-traject.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur