KNOV Winkelmandje (0) Menu

Visiecommissie voor de laatste keer bijeen

18 juli 2019

Vandaag vond de laatste bijeenkomst van het visietraject plaats op landgoed Amelisweerd. Vanaf 2017 is er hard gewerkt aan een door de leden gedragen visie. Een visie voor de verloskundige tot/in 2030. Leden hebben op verschillende momenten input geleverd, gediscussieerd, meegedacht, tegengesproken, gewikt en gewogen. In de werkgroep zijn belangrijke hete hangijzers besproken en opgepakt. Dit heeft geleid tot een mooi resultaat: het visieboekje van de KNOV ‘De Verloskundige 2030’

Berteld Kok, bestuurslid en projectleider Visietraject, sloot de vergadering af met de woorden: “Het waren hobbelige wegen en we hebben veel hete hangijzers besproken. We hebben mooie stappen gemaakt, volop gediscussieerd en stappen terug moeten nemen. Maar dit alles heeft geleid tot een mooie, nieuwe visie. Be-Brigt heeft ons fantastisch ondersteund in het hele traject.

Een visie geeft houvast aan een organisatie zoals een huis voor haar bewoners. Er valt altijd wat te schuren en te verbouwen, maar de bewoners voelen zich er thuis. Hopelijk voelen de leden van de KNOV zich thuis bij de visie.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid