KNOV Winkelmandje (0) Menu

Update ontwikkelingen samenwerking met BEN

03 juni 2021

Eerder informeerden we over de samenwerking met BEN. Deze stagneerde omdat de KNOV geen voorstellen had ontvangen voor de overgang en de borging van de belangen bij BEN.

Inmiddels zijn KNOV en BEN weer in gesprek met elkaar en ligt er een conceptvoorstel van BEN. Met de werkgroep echoregister zullen we deze beoordelen en van een reactie aan BEN voorzien. Voor de KNOV is het van belang dat we onze leden vol vertrouwen kunnen adviseren de overstap te maken naar BEN. Op dit moment kunnen we dat nog niet. Dit betekent dat we daarom onze leden ook nog niet kunnen adviseren het Kwaliteitsregister basisechoscopie van de KNOV te stoppen. Dit is daarom van de agenda van de ALV van 25 juni gehaald.

Daarnaast gaan we in gesprek met Zorgverzekeraars Nederland en BEN. Daar staan onder meer de volumenormen op de agenda. Dit is ook aan de orde bij de VOZ-zen die in de week van 31 mei met de grote verzekeraars plaatsvinden.

In ons vorige bericht vroegen we of er behoefte was aan een ledenwebinar om bij te praten over de ontwikkelingen. We snappen namelijk goed dat het niet altijd goed te volgen is. Ongeveer 20 verloskundigen hebben aangegeven hier behoefte aan te hebben. We organiseren daarom een Teamsvergadering op 7 juni van 19.30-20.30 uur. Wil je daarbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@knov.nl. Dan sturen we je de link toe!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur