KNOV Winkelmandje (0) Menu

Reorganisatie KNOV

14 januari 2020

Na een zorgvuldig proces is de reorganisatie binnen de KNOV een feit. Door deze reorganisatie vervalt op korte termijn een aantal arbeidsplaatsen binnen het kantoor van de KNOV.

Deze organisatieveranderingen zijn voor de medewerkers intensief om mee te maken. Daar zijn we ons zeker van bewust. We denken hiermee echter beter bij het veranderende zorglandschap aan te sluiten en onze leden beter te kunnen bedienen.

Gisteren zijn de medewerkers van de KNOV individueel geïnformeerd over de reorganisatie. De komende periode wordt de organisatie opnieuw ingericht. We hebben tijd nodig om het bureau vorm te geven.

De wijziging heeft ook implicaties voor tijdschrift TvV. Deze komt te vervallen. De KNOV hecht er sterke waarde aan om te vermelden dat de door leden gewaardeerde inhoud van het TvV op een andere wijze zal worden verspreid. Over de vorm (het communicatiemiddel) wordt u binnenkort geïnformeerd.

De KNOV hoopt op uw begrip tijdens deze transitieperiode. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met ondergetekende via info@knov.nl.

We zien uit naar een goede samenwerking!

Charlotte de Schepper
directeur KNOV

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid