KNOV Winkelmandje (0) Menu

Perined lanceert mijnPerined

23 september 2020

Perined heeft afgelopen week mijnPerined gelanceerd, een nieuwe tool voor indicatoren en spiegelinformatie. Deze tool zal Perined Insight vervangen. Verloskundigen en andere zorgverleners uit de geboortezorg kunnen in mijnPerined hun eigen gegevens en die van het VSV inzien en vergelijken met het landelijk gemiddelde.

In mijnPerined worden de landelijke indicatoren uit de set Integrale Geboortezorg 2020 getoond. Met behulp van funnelplots kunnen zorgverleners zich vergelijken met andere VSV’s en ze kunnen spelen met hun eigen cijfers.

Inloggen
Perined nodigt gebruikers stapsgewijs uit om in te loggen in de tool. Voor verloskundigen geldt dat de uitnodigingen verstuurd worden tussen 18 september en 30 september.

Feedback
Perined heeft als doel iedere zorgverlener toegankelijke en zinvolle spiegelinformatie te bieden, zodat de perinatale zorg verder verbeterd kan worden. In de ontwikkelfase vroegen ze het veld om feedback op zaken als de inhoud en het gebruiksgemak. Meerdere eerste- en tweedelijns verloskundigen hebben in deze fase de tool bekeken en feedback gegeven aan Perined. De uitkomsten hebben ze meegenomen in deze eerste versie.

Komende tijd wordt mijnPerined doorontwikkeld tot een volwaardige tool. Perined is benieuwd wat gebruikers van de tool vinden en wat er beter kan. Daarom nodigen ze gebruikers uit om feedback te geven via hun webformulier.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur