KNOV Winkelmandje (0) Menu

Per 1 januari: nieuw systeem 'PE-online' voor accreditatie deskundigheidsbevordering

15 november 2011

Op 1 januari 2012 neemt de KNOV een nieuw systeem, genaamd PE-online, in gebruik voor de accreditatie aanvraag. Vanaf dan kunnen aanbieders van deskundigheidsbevordering hun aanvragen digitaal indienen bij de KNOV. Het systeem ‘PE-online’ is het middel voor het aanbieden en accrediteren van deskundigheidsbevordering (nascholingsactiviteiten, vaardigheidstrainingen spoedeisende handelingen en Methodisch Intercollegiaal Overleg). Een groot aantal organisaties, waaronder diverse verenigingen behorende bij de KNM, psychologen en paramedici, werkt al met PE-online 
 


Aanvraag indienen 

Om een aanvraag in te dienen hebt u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze inloggegevens kunt u binnenkort aanvragen via de website van de KNOV. Op het moment dat uw accreditatieaanvraag is gecontroleerd op volledigheid, wordt deze gepubliceerd in de activiteitenagenda op de website. Hierbij wordt ook de status van de accreditatie-aanvraag weergegeven: de aanvraag is in behandeling is, de cursus is geaccrediteerd of de aanvraag voor accreditatie is afgewezen. De criteria voor accreditatie en de kosten van accreditatie blijven ongewijzigd.

Vragen over PE-online
Voor vragen over accreditatie, kunt u contact opnemen met het Bureau Kwaliteitsregister van de KNOV (mdettingmeijer@knov.nl of ckijzer@knov.nl)

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur