KNOV Winkelmandje (0) Menu

PE- online voor aanvragen accreditatie en agenda-activiteiten

17 januari 2012

Sinds 1 januari gebruiken we het systeem 'PE-online' voor de digitale aanvraag van accreditatie. Het systeem 'PE-online’ is het middel voor het aanbieden en accrediteren van deskundigheidsbevordering (nascholingsactiviteiten, vaardigheidstrainingen spoedeisende handelingen en Methodisch Intercollegiaal Overleg). 
 


Aanvraag indienen
Aanbieders van deskundigheidsbevordering kunnen met PE-online makkelijk accreditatieaanvragen digitaal indienen bij de KNOV. Allereerst moet de aanbieder zich inloggen om vervolgens de activiteit in te voeren.


Activiteitenagenda
Het kwaliteitsregister controleert de accreditatieaanvraag op volledigheid en publiceert deze daarna in de activiteitenagenda. Deze agenda items staan niet meer op knov.nl, maar op PE online. Hierbij wordt ook de status van de accreditatie-aanvraag weergegeven: de aanvraag is in behandeling, de cursus is geaccrediteerd of de aanvraag voor accreditatie is afgewezen. De criteria voor accreditatie en de kosten van accreditatie blijven ongewijzigd.

Vragen over PE-online
Voor vragen over accreditatie, kunt u contact opnemen met het Bureau Kwaliteitsregister van de KNOV (kwaliteitsregister@knov.nl)

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur