KNOV Winkelmandje (0) Menu

Overleg softwareleveranciers VIS’en en KNOV

24 mei 2019

Er zijn steeds meer ontwikkelingen in de geboortezorg waarbij ICT een rol speelt. Dat betekent dat er ook meer vragen vanuit het land worden gesteld aan de verschillende softwareleveranciers van verloskundige informatiesystemen (VIS’en). Dit zijn Onatal, Orfeus en Vrumun. Om deze aanvragen te stroomlijnen en onze leden van de juiste informatie te voorzien, is de KNOV gestart met het inrichten van een softwareleveranciersoverleg. Hierbij zijn ook Perined en Babyconnect aangesloten.

In het softwareoverleg zijn verloskundigen en het KNOV-regioteam vertegenwoordigd. Het overleg komt 1 maal per kwartaal samen. Punten die besproken worden zijn onder andere aanlevering gegevens Perined, genereren van kwaliteitscijfers, aansluiting babyconnect, persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) en inrichten declaratieproces.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en uitkomsten van dit overleg via deze nieuwsbrief. Welke zaken zijn voor u belangrijk moeten onder de aandacht worden gebracht door de KNOV? Geef het door aan uw regiomanager!

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid