KNOV Winkelmandje (0) Menu

Online trainingen Positieve Gezondheid

12 maart 2021

Er is veel belangstelling vanuit verschillende regio’s voor de trainingen Positieve Gezondheid om het concept te implementeren.

Omdat fysiek trainen op locatie nu niet wenselijk is, zijn 4 ‘in company’ trainingen omgezet in een pilot met online trainingen. Deze online trainingen zijn inmiddels gestart en voldoen aan de eisen van het institute for Positive Health.
Na afloop van deze pilot, die loopt tot begin april, evalueren we het online trainen en zal de KNOV besluiten of de online training een goed alternatief blijft. Hoe de situatie er na 1 juni uitziet, weet nog niemand, maar we hopen in de tweede helft van 2021 ook weer fysiek te kunnen gaan trainen.

Zodra individuele, open inschrijvingen voor de (online) trainingen mogelijk zijn, wordt dit via de nieuwsbrief en website gecommuniceerd. Of mail naar positievegezondheid@knov.nl en ontvang persoonlijk bericht.
Inschrijving voor de online trainingen is onder voorbehoud van een positieve evaluatie en voor de fysieke trainingen onder voorbehoud van het landelijke en KNOV-coronabeleid op dat moment.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur