KNOV Winkelmandje (0) Menu

Nieuwe KNOV-website live!

05 november 2013

Op 5 november lanceerde de KNOV de nieuwe KNOV-site: dé website van en voor verloskundigen. Een informatieve site die verloskundigen inhoudelijk ondersteunt in hun werk. Lees meer over de nieuwe site.

En de verloskundige neerzet als krachtige vakvrouwen die zich vol trots en zorgzaamheid samen sterk maken voor de geboortezorg. Op de nieuwe website is alle informatie van de openbare site en het ledengedeelte gebundeld, herschreven en opnieuw ingedeeld. Dit heeft voor u als gebruiker een aantal gevolgen, deze hebben wij voor u op een rijtje gezet.

1ste keer Inloggen
Alle KNOV-leden ontvangen woensdag 6 november voor de lancering van de nieuwe website een e-mail met daarin een link om een wachtwoord aan te maken voor de nieuwe KNOV-site. Met dit wachtwoord logt u in op de KNOV-site en hebt u toegang tot ledeninformatie. Het is belangrijk dat u een geldig e-mailadres hebt, omdat dit adres gekoppeld is aan de website en u via dit adres de digitale nieuwsbrief ontvangt. De KNOV heeft u onlangs een brief verstuurd om uw gegevens te controleren (waaronder uw e-mailadres). Mochten uw gegevens niet volledig of incorrect zijn, stuur dan een mail naar de ledenservice leden@knov.nl.

Vacatures zoeken en plaatsen waarnemers
De oude 'Bemiddelingsmodule' is geheel vernieuwd en heeft ook een nieuwe naam gekregen: 'Vacatures zoeken en plaatsen'. Op een zeer overzichtelijke en makkelijke manier kunnen praktijken vacatures plaatsen en waarnemers vacatures zoeken. Let op: uw oude gegevens zijn niet meegenomen naar de nieuwe site omdat u over deze gegevens zelf moet beschikken. Wat betekent dit: praktijken moeten zelf opnieuw een vacature uitzetten en waarnemers moeten zich weer aanmelden als werkzoekenden.

Zwangerensite
De nieuwe zwangerensite met cliëntondersteunende informatie gaat in voorjaar 2014 live. Tot die tijd kunt u uw cliënten doorverwijzen naar www.knovzwanger.nl. Dat is het oude zwangerengedeelte van KNOV.nl waar het geboorteplan, de zwangerkalender, zoek een verloskundige en de cliëntenfolders te vinden zijn.

Bestellen KNOV-producten
Tot voorjaar 2014 verloopt het bestellen van KNOV-producten (bijvoorbeeld folders en e-learningmodules) via KNOV-plein. Daarna kunt u alle producten rechtstreeks bestellen via knov.nl. Let op: bij het bestellen van producten op KNOV-plein dient u opnieuw in te loggen met uw specifieke login- gegevens voor het KNOV-plein. Alleen dan krijgt u ledenkorting!

Aanpassen links
Alle informatie op de nieuwe website is opnieuw ingedeeld. Dat betekent dat deze via een andere hyperlink te vinden is. Daarom is het belangrijk dat u de links op uw eigen website die verwijzen naar de KNOV-site, controleert.

Website helemaal klaar?
Is de website al helemaal klaar op 5 november? Nee, achter de schermen zijn we nog druk met het perfectioneren van de website. Zo wordt er hard gewerkt aan het activeren van de zoekmachine. Ook wordt er nog gesleuteld aan de webpagina van het Tijdschrift voor Verloskundigen.

Vragen?
Neem dan contact op met de Helpdesk: helpdesk@knov.nl

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Reacties

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur