KNOV Winkelmandje (0) Menu

Nieuw: indicatoren opsporing foetale groeivertraging en aangepaste instructie PRN Insight

21 oktober 2015

Wilt u uw beleid over opsporing foetale groeivertraging evalueren en eventuele verbeterpunten oppakken? Dan kunt u dat nu niet meer alleen doen met behulp van het MIO pakket maar ook aan de hand van een aantal indicatoren.

Indicatoren

De KNOV heeft twee procesindicatoren en een uitkomstindicator voor opsporing van foetale groeivertraging geformuleerd. Deze indicatoren zijn geformuleerd voor intern gebruik, als hulpmiddel om uw beleid samen met collega’s te kunnen analyseren. Ze worden (in tegenstelling tot de Zichtbare Zorg-indicatoren) door niemand uitgevraagd en zijn niet openbaar. 

Instructie PRN-Insight

De geupdate versie van de instructie ‘PRN-Insight LVR1: Opsporen foetale groeivertraging’ leidt u stap voor stap door PRN-Insight zodat u de uitkomstindicator kunt bepalen. Ook kunt u zich hiermee o.a. verdiepen in het aantal verwijzingen voor negatieve discongruentie, en of dit is veranderd nadat u bent gestart met werken volgens de KNOV-standaard. 

MIO pakket

Met het MIO pakket kunt u behalve uw vaardigheden onderhouden ook uw beleid voor opsporing evalueren. De gegevens uit PRN-Insight kunt u tijdens de MIO bespreking gebruiken. 

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur