KNOV Winkelmandje (0) Menu

Koninklijke onderscheiding voor verloskundige Janneke Koppert-Zwamborn

03 april 2012

Zaterdag 31 maart 2012 ontving verloskundige Janneke Koppert-Zwamborn een Koninklijke onderscheiding voor haar verdiensten in de verloskunde. Mevrouw Koppert Zwamborn is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De KNOV is zeer verheugd met de onderscheiding van verloskundige en KNOV-lid mevrouw Koppert-Zwamborn voor haar inzet in de verloskundige zorg!

Afgelopen zaterdag ontving mevrouw Janneke Koppert-Zwamborn de Koninklijke onderscheiding in haar woonplaats Kampen. Burgemeester Bort Koelewijn van de gemeente Kampen noemde Janneke Koppert- Zwamborn in zijn onderscheidingsspeech een kartrekker en innovator.

Janneke Koppert-Zwamborn is al 41 jaar actief als verloskundige. In 1986 richtte zij samen met Judith van der Burgh de ‘Verloskundigen Maatschap Kampen’ op, tegenwoordig de ‘Verloskundigen Praktijk Kampen’. Mevrouw Koppert –Zwamborn zette zich actief in voor de samenwerking tussen verloskundigen in de regio. De Verloskundigen Kring Kampen en omstreken en de Kring WIJHOEK (Wezep, IJsselmuiden, 't Harde, Oldebroek, Emmeloord, Kampen) werden opgericht. Beide kringen gingen op in de huidige Kring Zwolle en omstreken.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur