KNOV Winkelmandje (0) Menu

Eerste keer inloggen op KNOV.nl

04 november 2013

Met de live gang van de nieuwe website ontvangt u een inlog e-mail op woensdag 6 november. Hiermee kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Daarna kunt u inloggen als lid.

Wanneer u voor het eerst de vernieuwde website bezoekt moet u opnieuw inloggen met uw persoonlijke gegevens om toegang te verkrijgen tot de ledeninformatie.

Voor de eerste keer inloggen
Om in te loggen, klikt u op de button Inloggen rechtsboven op de website. Hier vult u uw lidnummer of e-mail adres in dat bekend is bij de KNOV. Dit is het e-mail adres waarop u onder andere de tweewekelijkse KNOV nieuwsbrief ontvangt. Daaronder kunt u uw onlangs zelfbedachte wachtwoord invoeren. Vervolgens vinkt u aan dat u ingelogd wilt blijven. Wanneer u dit aanvinkt, hoeft het e-mail adres of lidnummer en wachtwoord niet meer ingevuld te worden wanneer u de KNOV-website een volgende keer bezoekt. Tot slot klikt u op INLOGGEN waarna u toegang heeft tot alle ledeninformatie.

Wachtwoord vergeten
Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen nood! Klik op wachtwoord vergeten en vul het e-mailadres in dat bekend is bij de KNOV. Naar dit e-mailadres zal een nieuw verzoek tot het aanmaken van een wachtwoord verstuurd worden. Wanneer u een nieuw wachtwoord aangemaakt hebt,zal het oude wachtwoord verwijderd worden en wordt het nieuwe geldig.

Lees meer over de nieuwe website: wat is er veranderd en waar moet u rekening mee houden?

Vragen
Voor vragen over het inloggen op de nieuwe website kunt u contact opnemen met helpdesk@knov.nl.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur