KNOV Winkelmandje (0) Menu

Webinar met bestuur en directie

Datum: 27 mei 2020
Tijd: 19.30-20.30 uur
Plaats: Online

Niet leden n.v.t.

Leden Gratis

De inschrijving is gesloten, op dit moment is het niet mogelijk u aan te melden. Houd de website in de gaten i.v.m. mogelijke afmeldingen

Gesloten

Webinar bestuur en directie

Gepubliceerd: 20 mei 2020, laatste update: 28 mei 2020

Coronatijd, het zet alles op z’n kop. Zo ook de ALV van 12 juni. Waar we normaal fysiek samenkomen, gaat het nu digitaal. Gelukkig hebben we bij de laatste ALV het digitaal stemmen al ingevoerd en zijn we inmiddels wat meer gewend aan webinars vanuit de KNOV. Maar het is toch niet hetzelfde.

We merken dat leden vragen hebben over onze vereniging. Hoe staat het bijvoorbeeld met de opbouw van onze organisatie? Wat ga ik merken van de veranderingen? Wie werken er nu eigenlijk op het bureau? Het zijn vragen die niet allemaal behandeld kunnen worden tijdens de ALV. Zeker omdat daar ook 'gewoon' besluiten genomen moeten worden.

Daarom organiseren we op woensdagavond 27 mei van 19.30 - 20.30 uur een webinar. Het voltallige bestuur en directie doet mee. Zo denken we uw vragen over de nieuwe organisatie al voor een groot deel te kunnen hebben beantwoord. Doet u mee? U kunt uw vragen mailen naar helpdesk@knov.nl. De inloggegevens voor het webinar worden binnenkort gepubliceerd.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid