KNOV Winkelmandje (0) Menu

Het regioteam

Gepubliceerd: 11 augustus 2016, laatste update: 09 februari 2018

De adviseurs van het KNOV-regioteam helpen u, denken met u mee en geven u (praktische) handvatten in de ontwikkeling tot sterke partner in het integrale geboortezorgnetwerk. Het team geeft u advies op maat waardoor u een volgende stap kunt zetten.

Maak kennis met het KNOV-regioteam:

Carola Groenen

"Na mijn carrière als verloskundige in de eerstelijnspraktijk en in het ziekenhuis, werk ik sinds 2002 als ondersteuner en adviseur voor verloskundigen. Samenwerking en innovaties zijn mijn expertise en dat zijn nu ook de thema's waar we als verloskundigen voor staan. Er liggen veel kansen om in de nieuwe netwerksamenwerking een goede rol naast de cliënt te vervullen, maar daar moeten we ons wel gezamenlijk en actief voor inzetten. Ik ondersteun jullie daar graag bij samen met het regioteam."

Cynthia Vogeler

"Ik sta voor goede zorg, die uitgaat van de kracht en het vertrouwen van de cliënt, dichtbij en in een vertrouwde omgeving. De geboortezorg heeft al jaren mijn aandacht. Zo heb ik in het verleden bij de KNOV op het regiokantoor Zuid Holland gewerkt en vanuit mijn functie bij de Consumentenbond en Patiëntenfederatie deel genomen aan de stuurgroep CPZ. Mijn expertise ligt in het verbinden van mensen, organisaties en belangen zodat de zorg steeds beter en mensgerichter wordt."

Eddy Hilbert

Eddie Hilbert, beleidsadviseur

"Als bestuurs- & organisatiewetenschapper vind ik het boeiend hoe werk georganiseerd is, hoe 'de hazen lopen' en geniet ik van de zoektocht naar het maximaal haalbare resultaat. Samenwerken en verbinden zijn in mijn optiek de sleutel tot succes. Verloskundigen in Nederland staan voor diverse uitdagingen en ik kijk er naar uit om samen met u te werken aan de toekomstbestendigheid van 'ons' unieke Nederlandse geboortezorgsysteem."

Sonia Jennings

"Sinds 2016 ondersteun ik diverse verloskundige samenwerkingsverbanden als medebestuurslid en adviseur. Voor ik in de gezondheidszorg aan de slag ging, vanaf 2001, werkte ik in de bankensector. Deze financiële achtergrond, samen met kennis en ervaring als bestuurder en leidinggevende, combineer ik ook met mijn werk als coach en trainer. Ik streef naar een balans tussen gezonde zakelijke principes en menselijke waarden."

Willem-Jan Lieve

"Integrale bekostiging en strategisch advies zijn mijn specialisaties. Als projectleider integrale bekostiging behartig ik ook de belangen van verloskundigen op landelijke niveau. Samen met verloskundigen werk ik aan de vertaalslag van de landelijke kaders naar de praktische uitwerking in de regio en andersom. Werken in de geboortezorg die vol in transitie is en waar politiek en maatschappij samenkomen vind ik uitdagend en inspirerend."

Else Vooijs

Else Vooijs is verloskundige. Ook is zij een bekend gezicht in de regio in haar rol als Nyenrode coach.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid