KNOV Winkelmandje (0) Menu

Het regioteam

Gepubliceerd: 11 augustus 2016, laatste update: 09 februari 2018

De adviseurs van het KNOV-regioteam helpen u, denken met u mee en geven u (praktische) handvatten in de ontwikkeling tot sterke partner in het integrale geboortezorgnetwerk. Het team geeft u advies op maat waardoor u een volgende stap kunt zetten.

Maak kennis met het KNOV-regioteam:

Evelien Cellissen

Provincies: Utrecht en Noord Holland.

"Ik ben verloskundige geweest en heb de masteropleiding MPA klinisch verloskundige mee mogen ontwikkelen en daar met veel plezier 10 jaar gewerkt. Afgelopen jaar heb ik als beleidsadviseur bij het College Perinatale Zorg gewerkt."

Eddy Hilbert

Eddie Hilbert, beleidsadviseur

Provincies: Zuid-Holland, Groningen, Drenthe en Flevoland.

"Als bestuurs- & organisatiewetenschapper vind ik het boeiend hoe werk georganiseerd is, hoe 'de hazen lopen' en geniet ik van de zoektocht naar het maximaal haalbare resultaat. Samenwerken en verbinden zijn in mijn optiek de sleutel tot succes. Verloskundigen in Nederland staan voor diverse uitdagingen en ik kijk er naar uit om samen met u te werken aan de toekomstbestendigheid van 'ons' unieke Nederlandse geboortezorgsysteem."

Jolanda Liebregts

Provincies: Zeeland, Noord Brabant en Limburg en de plaatsen Tiel, Nijmegen en Arnhem.

"Ik ben een teamspeler en geloof dat met ieders unieke inbreng we in staat zijn de beste geboortezorg van de wereld te realiseren. Op dit moment ben ik voorzitter van de coöperatie voor verloskundigen in Den Bosch en namens de verloskundigen betrokken bij het project rondom integrale zorg in de regio Den Bosch. Sinds januari 2019 ben ik gestopt met de praktische verloskunde en ben ik aan de slag gegaan als regiomanager voor de KNOV!"

Nynke Prins

Provincies: Friesland, Overijssel en Gelderland zonder de plaatsen Tiel, Nijmegen en Arnhem.

"Mijn loopbaan ben ik gestart als orthopedagoog en na een aantal jaar heb ik mij steeds meer gericht op beleid en management in de gezondheidszorg. Eerst als leidinggevende in de GGZ, docent bij de opleiding voor klinisch psychologen en later als bestuurssecretaris binnen de ouderenzorg (VVT). En nu de geboortezorg. Een sector die volop uitdagingen kent en de positionering van de verloskundigen als spil in de geboortezorg van groot belang is. Graag lever ik hieraan mijn bijdrage en zet ik mijn ervaring in om de verloskundigen in de regio optimaal te ondersteunen. Ik houd van pionieren, complexe processen en ben een samenbrenger."

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het vormgeven van integrale geboortezorg? Neem dan contact op met de KNOV accountmanager van uw regio.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid