KNOV Winkelmandje (0) Menu

Disclaimer Kennisplaats

Gepubliceerd: 24 juli 2014, laatste update: 21 mei 2015

Door toetreding tot KNOV Kennisplaats gaat u akkoord met de regels zoals hieronder beschreven.

De KNOV acht zich niet verantwoordelijk voor de geplaatste berichten & documenten op Kennisplaats. Zij staat niet in voor de juistheid, volledigheid of bruikbaarheid van enig bericht, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van een bericht.

De berichten geven de mening/ visie/ product van de auteur van het bericht, niet noodzakelijkerwijs de mening van de KNOV of enig ander Kennisplaats gebruiker. Elke gebruiker die vindt dat een geplaatst bericht aanstootgevend is, wordt verzocht om contact op te nemen met de helpdesk@knov.nl. De KNOV behoudt zich het recht om te allen tijde berichten te verwijderen wanneer dit noodzakelijk wordt geacht.

U stemt ermee in, door uw deelname aan Kennisplaats deze niet te gebruiken voor verspreiding van materiaal dat willens en wetens onjuist en / of lasterlijk, beledigend, kwetsend, bedreigend of op enig andere manier in strijd is met de wet.

U gaat ermee akkoord om geen auteursrechtelijk beschermd materiaal te posten, tenzij het een copyright in beheer van uzelf of van de KNOV betreft.

Geheimhouding

Producten/ vragen/ reacties geplaatst op Kennisplaats zijn alleen bestemd voor Kennisplaats en niet voor verdere verspreiding. Producten/ berichten op Kennisplaats mogen niet worden doorgestuurd naar een andere partij zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur van het betreffende bericht.

Privacy

De KNOV heeft een strikt beleid betreffende de openbaarmaking van informatie aan derde partijen. Het is uitdrukkelijk verboden om e-mailadressen en andere privégegevens van het besloten gedeelte van de website openbaar te maken aan derde partijen zonder dit overlegd te hebben met de desbetreffende persoon.

Alle deelnemers op Kennisplaats moeten identificeerbaar en traceerbaar zijn door het gebruik van eigen naam.

Virussen

Scan bijlagen altijd met een antivirus programma voor openen. De KNOV is niet aansprakelijk voor de eventueel hieruit voortkomende schade.

Sancties

Bij aanhoudende schending van de regels kan een lid worden uitgesloten van deelname aan Kennisplaats.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid

Contact

Bel 088 888 39 99 of mail info@knov.nl

Bereikbaar van ma t/m vrij 9.00-17.00 uur