KNOV Winkelmandje (0) Menu

Verloskundig actieve huisartsen (VVAH)

Gepubliceerd: 01 juli 2014

Samenwerkingscontract tussen VVAH en KNOV

De Vereniging van Verloskundig Actieve Huisartsen (VVAH) en de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) zijn op 19 maart 2014 een samenwerkingscontract aangegaan.

De VVAH en de KNOV zullen elkaar ondersteunen en versterken in de gedeelde ambitie om de fysiologie als uitgangspunt in te zetten binnen de verloskundige zorg.

Inhoudelijke samenwerking

De intensievere samenwerking tussen verloskundig actieve huisartsen en verloskundigen betreft het terrein van inhoudelijke ontwikkelingen waaronder wetenschappelijk onderzoek en nieuwe richtlijnen. Maar ook zullen de VVAH en de KNOV zich gezamenlijk inzetten voor de lokale zorgverlening in de wijken met andere eerstelijnsprofessionals en public health voorzieningen. De lijnen met de Landelijke Huisartsen Vereniging en Nederlands Huisartsen Genootschap worden ook aangetrokken.

Verder houdt de samenwerking onder andere in dat de verloskundig actieve huisartsen tegen gereduceerde prijzen beschikking krijgen over inhoudelijke KNOV-producten zoals informatiebladen en het Tijdschrift voor Verloskundigen.

Deel via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Twitter
  • E-mail

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen

Beroepsorganisatie van en voor verloskundigen

Word lid